Ga naar de inhoud

effectieve Blog / Mediaplaatsing

Meer bezoekers..

Wilt u meer bezoekers naar uw website krijgen, hoger in de zoekmachines komen en uw bedrijf bij een groter publiek onder de aandacht brengen?

Het inzetten van bloggers of mediaplaatsingen op andere websites vergroot het bereik en leidt tot hogere posities in de zoekmachines. Het plaatsen van een artikel op een blog of website is daarnaast duurzamer dan een tijdelijke advertentie. Bovendien zal dit u SEO ten goede komen; iets dat een advertentie niet kan.

De eerste stappen naar media bereik..

Uw bedrijfs verhaal..

Inhoud is belangerijk! Het is de belangrijkste factor die bijdraagt aan de online vindbaarheid van uw onderneming. Maar het moet niet zomaar inhoud zijn, want daarvoor keert iemand niet terug naar u website. Het moet relevant en opmerkelijk zijn. Gelukkig heeft vrijwel elke organisatie wel iets unieks en onderscheidends, wat is uw verhaal?

Het product bekend maken..

Social media kan bijdragen aan het verspreiden van uw boodschap. Soms is het lastig om de juiste toon te vinden en helpt het om u te laten inspireren. Bedenk dat geen enkel product te saai is om over te plaatsen, het gaat er maar net om hoe u het brengt en hoe u het verkoopt.

Ondersteuning..

Om u vooral te helpen met het inspireren en vinden van de juiste doelgroep zullen wij u ondersteunen. Met advies rapporten en het uitzoeken van relevante inhoud om te plaatsen op alle kanalen! Denk aan uitzoeken van teksten, plaatjes en alles wat te maken heeft met relevante mediaplaatsing.

Laten we samen werken aan u
Volgende WordPress project

Mobiele versie afsluiten